Haspengouw in Deinze bij fruitbedrijf Cocquyt

Tijdens de lente hoef je voor de bloesempracht niet naar het verre limburg te reizen om te fietsen tussen alle fruitbomen die Limburg rijk is. Als je de sfeer en geur wil opsnuiven van de frisse bloesems kan je gerust je fiets nemen en van Deinze naar Meigem fietsen langs de bloesempracht van fruitbedrijf Cocquyt uit Meigem. Nu is het nog te vroeg want de fruitbomen staan nog niet in bloei.

Fruit_Cocquyt_2012_DSC_0614

Maar dit weekend valt er wel al activiteit te beleven op het fruitbedrijf. Hun jaarlijkse fruitpers gaat dit weekend door op zaterdag 4 april vrijdag 3 april. Je kan bekijken hoe het fruit door de pers tot in het doosje gaat. Er zullen persingen gebeuren van appel, appel-peer, appel-rodebiet, appel-kriek en appel-rabarber en dit alles wordt mooi verpakt in 5 liter dozen.
Nieuwsgierigen zijn alvast welkom.

Foto’s van 2 jaar geleden kan je hier bekijken

Meer info op hun website: http://www.fruitbedrijfcocquyt.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...