Infoavond Eindeloopbaan in de privé-sector ACV

Op donderdag 30 april om 19u30 organiseren ACV Deinze een infoavond EINDELOOPBAAN in de privé-sector (Tijdkrediet, Landingsbaan, Brugpensioen, Pensioen) Eind 2014 besliste de regering Michel I om fors te besparen op onder meer de sociale zekerheid.

Infoavond Eindeloopbaan in de privé-sectorDit reeds na de wijziging van Di Rupo I… Langer werken werd het modewoord. Stilaan werd het besparingsprogramma omgezet in concrete besparingsmaatregelen. Op vandaag is bijna alles omgezet in wetteksten en kunnen we al zeer concrete wijzigingen inzake landingsbaan 55-60+, brugpensioen (of nu werkloosheid met bedrijfstoeslag) en pensioen meegeven aan de werknemers uit de privésector.

Gratis drankje, Overzicht  van de presentaties, Gelegenheid om op individuele vragen in te gaan. Iedereen welkom!

Waar: JC BRIELJANT – MOUTERIJSTRAAT 20 – DEINZE (parking achter de Carrefour)
Info & vooraf aanmelden kan bij: Leen Robijt – [email protected] – 09 381 50 17 – Gentstraat 79 bus 1, 9800 Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...