‘Sprekende schrijver’ Charles Ducal in de bibliotheek Deinze op 31 maart

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en de bibliotheek van Deinze nodigen geregeld auteurs uit om te komen spreken over eigen werk. Op dinsdag 31 maart is Charles Ducal om 19.30 u. de ‘sprekende schrijver’ van dienst in de bibliotheek van Deinze. De toegang is gratis, maar tijdig reserveren wordt aangeraden.

Vlaams Fonds voor de LetterenSinds 29 januari 2014 heeft ons land een Dichter des Vaderlands. Die dichter wordt aangesteld voor een periode van twee jaar, waarin hij twaalf gedichten moet schrijven over thema’s die ons land aanbelangen. Op dinsdag 31 maart krijg je de kans om Charles Ducal, de eerste Dichter des Vaderlands te ontmoeten in de bibliotheek van Deinze. Ontdek waar hij zijn inspiratie vandaan haalt en de woorden vindt die hun thuis vinden in zijn poëzie.

Charles Ducal praat over zijn liefde voor taal, boeken en uiteraard ook schrijven met docent Literaire Creatie Yves Van Durme op dinsdag 31 maart om 19.30 u in de bibliotheek van Deinze, ingang Gentpoortstraat 1. Deze activiteit is een organisatie van de schrijfopleiding Literaire Creatie van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en de bibliotheek van Deinze, met de gewaardeerde steun van Het Vlaams Fonds voor de Letteren.

Info en gratis reservatieStedelijke bibliotheek, Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze, [email protected], 09 381 95 60
www.muziekacademiedeinze.be – https://www.facebook.com/samwd.deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...