Dubbel goud voor RSC The Handles Deinze

Afgelopen zaterdag vond in sporthal Schiervelde te Roeselare het provinciaal miniteamkampioenschap voor Oost- en West-Vlaanderen plaats. De allerjongste competitieskippers worden onderverdeeld in 3 leeftijdscategorieën,  9, 10 en 11-jarigen. Ropeskipping club The Handles Deinze nam in totaal deel met 9 duo’s. Voor sommige hun eerste wedstrijd wat het dus best spannend maakte. Maar ze deden het allemaal heel goed.

Eline Deygers en Julie Zenner gingen naar huis met de gouden medaille bij de 10-jarigen. Met een grote voorsprong lieten ze de anderen ver achter zich.  Bij de 11-jarigen stonden ook 2 Handles op de eerste plaats. Sarith Boone en Hanne De Schinkel sprongen een onder andere een foutloze freestyle, wat veel punten opleverde bij de jury en hen de meer dan verdiende gouden medaille opleverde.
Een meer dan geslaagde westrijddag voor onze jonge competitieskippers. They can Handle it.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...