Radio Labo Live met Tom De Cock en Dirk Van Vaerenbergh

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze biedt sinds eind 2013 een opleiding ‘radio maken’ aan. De derde Radio Labo liveshow vindt plaats op woensdag 25 maart van 18 tot 19 u. op Radio Tequila, 105.1 FM.

Radio-Tequila-Foto-Martin-De-BaerdemaekerFoto Martin De Baerdemaeker

Presentator Jochen Van Durme schotelt je een exclusief interview voor met radiofenomeen Tom De Cock van MNM. Hij geeft tips en tricks en vertelt honderduit over leven en werk. Verder in de show kom je alles te weten over de man achter het personage Kamiel uit de razend populaire jeugdreeks Prinsessia, Dirk Van Vaerenbergh. Onlangs kwam ook de documentaire ‘Before the last curtain falls’ uit over de legendarische voorstelling Gardenia waarin hij meespeelde. De film werd geselecteerd voor de grootste internationale docufestivals. Reden temeer om Dirk live voor de microfoon te halen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...