Start Gent Wevelgem in Deinze

De weergoden waren ons niet gezind deze voormiddag tijdens de start van Gent Wevelgem. 2 jaar geleden stonden de renners zich nog te warmen aan vuurkorven en vorig jaar was het een prachtige dag. Maar dit jaar stonden de hemelsluizen open. Nog nooit zoveel paraplu’s gezien op de markt, alleen een door de weekse marktdag kan dit overtreffen.

Op de parking aan de Brielpoort was het op sommige plaatsen een mooie modderpoel, Sven Nys zou zich hier perfect kunnen uitleven hebben.

Maar zoals steeds was het drummen aan de bussen om de renners te kunnen zien. De renners reden langs het publiek door naar het podium op de markt, waar Michel Wuyts zoals gewoonlijk de ploegvoorstelling deed. Rond 11u20 vertrok het wielercircus naar een natte en historische Gent-Wevelgem. Wij waren erbij voor jullie plezier en maakten een mooi fotoverslag voor jullie.

Klik hier door naar ons Facebook foto album.

Vergeet ook niet onze Instagram pagina te bezoeken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...