Team Choose Life! kan uw steun goed gebruiken in de strijd tegen kanker

Vorig jaar waren ze er voor de eerste keer bij tijdens de ‘1000 kilometer tegen kanker’. U zag zonder twijfel de beelden van dit mega-initiatief op de nationale tv-zenders. Het team uit Deinze-Nazareth haalde toen niet minder dan 10.000 euro op voor ‘Kom op Tegen Kanker’. Ook dit jaar tekenen de ploegleden present voor deze fietsuitdaging.

Groepsfoto Choose Life

Het team legt de lat opnieuw op het niveau van vorig jaar: 2 maal 1.000 kilometer fietsen. Om met 2 teams te kunnen deelnemen dienen ze opnieuw 10.000 euro op te halen. Dankzij de vele spontane giften van vrienden en familie én de enthousiaste steun van heel wat bedrijven uit de regio zijn ze alvast goed gestart om dat doel te halen. Maar.. ze zijn er nog niet.

Wie ‘Choose Life!’ en dus – vooral – de strijd tegen kanker wil steunen kan een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker (IBAN) BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding (belangrijk!) van “GIFT” en de negencijferige code van het team: 170-093-161. Het geld komt dus niet op een rekening van Choose Life! terecht, maar rechtstreeks daar waar het moet zijn: een officiële rekening van Kom Op Tegen Kanker.

Bezoek ook hun website – https://chooselife1000.wordpress.com/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...