B&B Charme et Douceur de Rosiès van Deinzenaren op TF1

De Deizenaars Wim en Martine Nevejans-Defruyt hebben sedert 2000 een chambres d’hôtes in het zuid-westen van Frankrijk : ‘Charme et Douceur de Rosiès’ gelegen te Dunes in de Midi-Pyrénées met 5 gastenkamers en 2 gîtes. www.rozies.fr

IMG_5993_Charme-et-Douceur-de-Rosiès

Zij hebben deelgenomen aan het televisieprogramma op TF1 ‘Bienvenue Chez Nous’. Hierbij worden zoals bij de vlaamse versie 4 chambres d’hôtes om beurt bij elkaar ontvangen en geven hun waardering. Vanaf maandag 23 maart tot en met vrijdag 27 maart iedere dag te zien op TF1 om 18h00.

Wij zijn net zoals jullie benieuwd wie de winnaar van de week zal worden.

Vorig jaar hadden ze ook mee gedaan aan de vlaamse versie op VTM “Met vier in bed”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...