Torfs niet naar Driespoort

Het gonste de laatste weken van geruchten, maar gisteren zagen we toch een bevestiging voorbij komen op Twitter, Torfs blijft op de huidige locatie in Astene. Dit werd gisteravond op twitter bevestigd door niemand minder dan de CEO Wouter Torfs.

Een paar maanden geleden merkten wij de aankondiging van de verhuis van Torfs naar Driespoort aan, dit werd toen bevestigd door verscheidene kanalen. Aan de winkelruimte van Torfs gingen ook grote pankartes en was drukwerk beschikbaar die hun verhuis aankondigden.
Maar blijkbaar gaat deze nu niet door, wat de reden is zal de toekomst wel uitwijzen. De pankartes zijn ondertussen ook verdwenen aan de huidige winkel van Torfs.

torfs-blijft-in-astene

Wij hadden een paar weken geleden bevestiging gevraagd, maar kregen toen geen antwoord.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...