Bus Italië reis Sint-Hendrik deze nacht uitgebrand

Deze nacht (donderdag op vrijdag) is de bus die de leerlingen van het 6de middelbaar Sint-Hendrik vervoerd in Italië volledig uitgebrand. Niemand raakte gewond, maar de bus is totaal verwoest. Een vervangbus is reeds onderweg om de schoolreis verder te zetten.

De bus stond langs de straat geparkeerd dichtbij het hotel in Venetië, de chauffeur werd nog verwittigd maar het kwaad was al geschied de bus werd door de brand volledig verwoest.

De tiendaagse reis van Sint-Hendrik gaat verder zoals gepland weliswaar met een vervangbus. De oorzaak van de brand wordt nog verder onderzocht door een branddeskundige van het Italiaanse gerecht, een kortsluiting zou een mogelijke oorzaak kunnen zijn.
Foto’s: RK

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...