Jobstudentenbeurs in Brieljant

Na het succes van vorige jaren organiseert de jeugddienst van Deinze i.s.m. VDAB, Enter en het JIP opnieuw een jobstudentenbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 april 2015 van 14 tot 18 u. in jeugdcentrum Brieljant (Mouterijdreef 20 in Deinze).

Studenten krijgen een overzicht van de vakantiejobs die door de bedrijven en middenstand in hun gemeente worden aangeboden. Dit zowel tijdens de zomervakantie 2015 (juli, augustus en september) als  doorheen het jaar.

Verder kunnen ze er terecht met allerlei vragen rond vakantiewerk, vrijwilligerswerk en de nieuwe reglementering voor jobstudenten en schoolverlaters. Ze beogen volgende gemeenten: Nazareth, Deinze, Gavere, De Pinte, Zulte, Sint-Martens-Latem en Nevele.

Info: JC Brieljant, Mouterijdreef 20 – 9800 Deinze, Tel. 09 381 86 62, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...