De vloek van de Gaversesteenweg

De ellende van de Gaversesteenweg lijkt maar niet te eindigen, vorig jaar nog werd met veel enthousiasme het einde van de werken van één van de belangsrijkste toegangswegen aangekondigd maar de euforie was van korte duur. Een waterlek aan nr. 60 aan de Driespoort was voor vele een bevestiging van hun vermoeden dat de waterleiding onder de vernieuwde Gaversesteenweg aan vervanging toe was, de woning zakte langzaam weg en bewoners moesten hun woning verlaten. Facebook groep.

Ook deden vorig jaar nog geruchten de ronde dat de waterleiding en riolering dringend aan vervanging toe waren.

Deze ellende lijkt maar niet te eindigen, er werd terug een lek gevonden aan bakkerij Dumalin, dit werd op zondag 12/4 nog gedicht door Farys. Maar terug blijft de Gaversesteenweg een baan waar wegsignalisatie de laatste jaren blijft domineren in het straatbeeld.

De Gaversesteenweg is een gewestweg, stad Deinze is dan ook niet verantwoordelijk voor de uitvoering van deze werken. Ook zij kunnen alleen maar druk zetten bij de nodige instanties.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...