Deinze Got Talent: “Astene deze morgen”

Deze morgen was het ideaal weer in onze regio om prachtige zonsopgang foto’s te maken, vooral de mist die laag ging zorgde voor mooie beelden. Maar helaas niet voor ons, ook al kriebelde het, als vrijwilligers hebben we ook een dagtaak die nog altijd voorrang krijgt.

Van Steven Covent kregen we deze foto’s door, hij doet sedert een jaar aan fotografie, met een passie voor macro en landschaps fotografie. Deze morgen was hij op pad aan Astene Sas en aan de achterkant van de River Ranch.

Heb je ook talent, stuur gerust jullie talenten door ‘Deinze Got Talent’ – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...