De intelligente kwaliteitswoningen van de 21ste eeuw worden gebouwd in Driespoort Deinze

Het is een primeur voor België.  In Driespoort Deinze, worden vooraan op het dak van gebouw A (daar waar Albert Heijn zit), momenteel vijf penthouses gebouwd. De opbouw van de vijf huizen duurt welgeteld 2 dagen.  En ze zijn bijzonder. Bijzonder intelligent.

Innovatief huisvestigingsconcept

De vijf woningen zien er uit als traditioneel gebouwde woningen, maar dat zijn ze niet.  De betonnen units worden namelijk grotendeels vooraf gebouwd en ingericht en dat levert voordelen op: duurzame productie, constante hoge kwaliteit, een zeer korte bouwtijd ( 6 weken na bestelling), minimale overlast voor de omgeving en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Voor de primeur in Deinze worden 29 units op- en omgebouwd tot vijf kwalitatieve penthouses.

De penthouses bestaan uit inkomhal, leefruimte, open ingerichte keuken, berging met aansluiting wasmachine, badkamer met douche, apart toilet en 1, 2 of 3 slaapkamers. Vloerverwarming is aanwezig en de hoogstaande kwaliteit van de units en isolatie zorgen voor lage energiekosten (energiepeil lager dan E50). Gezien de beschikbare ruimte en het panoramisch uitzicht zijn terrassen voorzien bij elk penthouse, tot 30m2.

Bijzonder handig is de ligging van de ganse site, dichtbij het station en de E17 en voor de dagelijkse boodschappen direct bij het shopping center met Albert Heijn. Parkeermogelijkheid is gegarandeerd achter het gebouw.

Meer info hier Immo Arnou

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...