Gaversesteenweg morgen terug open

Via AWV Oost-Vlaanderen werd gecommuniceerd dat de Gaversesteenweg morgen (vrijdag 24 april) in de voormiddag terug zou open gesteld worden.

20141108-Gaversesteenweg-1

Dat de werken iets vroeger klaar zouden zijn dan verwacht, juicht ook Bart De Bast, samen met alle handelaars in de buurt, alleen maar toe.
Albert Heijn opende op woensdag 15 april zijn 30ste winkel in België met succes, maar de onvoorziene wegwerkzaamheden toen net voor de hoofd toegangsweg van Driespoort Shopping Deinze kwam zeer ongelegen. Alternatieve toegangswegen werden met medewerking van AWV en het stadsbestuur ingezet en de openingsdagen lokten massaal veel bezoekers.

Het openzetten van de Gaversesteenweg zal bij de buurtbewoners èn bij Driespoort Shopping Deinze én bij Albert Heijn Deinze èn bij de handelaars in de buurt ongetwijfeld met enthousiasme onthaald worden!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...