Radio Labo live met Nathalie Delporte

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze biedt sinds eind 2013 een opleiding ‘radio maken’ aan. De vierde Radio Labo liveshow vindt plaats op woensdag 29 april van 18 tot 19 u. op Radio Tequila, 105.1 FM. Nadien is de show ook online te beluisteren op facebook.com/radiolabolive.

Links Ann Van Rie rechts Nathalie Delporte tijdens de mini masterclassPresentatrice Ann Van Rie maakt haar droom waar en interviewt haar grote voorbeeld Nathalie Delporte van Joe FM. Het wordt een uitgebreid gesprek, nu al een onvergetelijke mini masterclass van één van de meest ervaren radiopresentatrices van het land. Daarnaast serveert Ann een reportage over de opnames van de bijzondere film ‘De zaak de Zutter’, waarin ze zelf ook meespeelt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...