Toren-paashaas helpt kinderen zoeken naar paaseitjes in de Torenbuurt

Onder een stralende zon kwam op Pasen, 5 april 2015, de Toren-paashaas 30 kinderen helpen zoeken naar paaseitjes. De klokken waren vannacht tegen de watertoren gebotst en 400 paaseitjes waren eruit gevallen in het domein de watertoren in Petegem-Deinze.

“De Torenbuurt” had gevraagd aan de kinderen uit de buurt om alle gevallen paaseitjes te komen op rapen. Dit alles werd door “de Torenbuurt” in goede banen geleid en omkaderd met een mooie entree voor de Toren-paashaas in een schitterend decor. Na het roepen door de kinderen kwam hij tevoorschijn vanachter de watertoren. Via de rode loper kwam de paashaas naar beneden.

Hij had zijn handen meer dan vol om al de kinderen uit de Torenbuurt te helpen hun mandjes te vullen. De kinderen mochten nadien uitgebreid op de foto met de Toren-paashaas. Tot slot kregen ze allen een prachtig paaszakje, gevuld met nog méér paaseitjes. Zowel ouders, kinderen, als inrichters, iedereen was heel tevreden met deze mooie Paasmorgen.

Terug een geslaagd initiatief van “De Torenbuurt”!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...