Paascadeau van de Notses! Gratis single ‘Wat een vrouw’

Het is al even stil rond de Droge Geroosterde Notses maar dat wil niet zeggen dat ze stil hebben gezeten. Ze werken aan een full album en als paascadeau kan je sinds zondag op hun site www.denotses.be hun eerste single ‘Wat een vrouw’ gratis downloaden . Ook kunnen verschillende songs online beluisterd worden.

DeNotses

De Notses zijn Hannes Careel (zanger), Tim Verleyen (gitarist), Peter Van Doorn (piano) en sinds kort Joren Blancquaert (bass) en Jan Populaire (cornet – zeg geen trompet tegen cornet). Ze spelen frivole Nederpop en in hun nieuwe songs zijn ze duidelijk hun favoriete onderwerp trouw gebleven. Vrouwen en liefde, een onderwerp waar ze nooit uitgezongen over geraken.

De opnames vonden plaats in de Alea-studio van Erwin Libbrecht, gekend van Kadril.
7 nummers zijn opgenomen en daarvan laten ze er nu al graag enkele aan jullie horen. De bedoeling is om nog 4 nummers extra op te nemen en binnenkort een eerste full album voor te stellen.

Er staan reeds verschillende optredens, waarvan het eerste 24 april in de Manedans in Kruishoutem, op het programma. De komende weken zullen er nog verschillende optredens toegevoegd worden aan de agenda. Optredens en de online songs kan je terugvinden op de website: www.denotses.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...