GroenRood bevraagt buurt naar aanleiding van nieuwe verkeerssituatie.

Iedereen heeft waarschijnlijk al gemerkt dat het stadsbestuur bloembakken heeft geplaatst in de Kouterlosstraat en de Krekelstraat. GroenRood ijvert al jaren voor leefbare buurten. Ook in deze straten voerden ze reeds actie voor een verkeersveiligere buurt en deden ze al verschillende tussenkomsten in diverse raden. GroenRood is dan ook tevreden dat het stadsbestuur oor had voor hun verzuchtingen en al iets deed. Ze zijn blij dat de snelheid wordt geremd en hopen dat het sluipverkeer wordt ontmoedigd.

GroenRood bevraagt buurt naar aanleiding van nieuwe verkeerssituatie.

Toch wensen ze te benadrukken dat ze niet betrokken geweest zijn bij de keuze, de timing en de plaats van de verkeersremmers. GroenRood zou het immers anders aanpakken. Persoonlijk zouden ze voor de Krekelstraat kiezen voor meer verkeersremmers, zeker naar Astene op. Ze blijven ook hopen op een fietspad. In de Kouterlosstraat zouden ze o.a. voor de fietsers meer plaats laten naast de witte bakken.

Maar veel belangrijker is de menig van de Deinzenaar zelf. Na enkele maanden vragen ze de dagelijkse gebruiker naar zijn mening. De buurt zelf zijn ze reeds aan het bevragen maar mocht u in de buurt werken of geregeld vertoeven mag je natuurlijk ook steeds je mening doorsturen. Met alle opmerkingen en suggesties gaan ze dan aan de slag om met voorstellen naar de bevoegde personen en raden te gaan. Je bedenkingen kan je steeds sturen naar [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...