4° Bibquiz100 van de Stedelijke Bibliotheek en Oxfam Wereldwinkel Deinze op 22 mei

Weet jij  wat Triskaidekafobie is?  Neen? Dat is niet zo erg, want dat vragen ze toch niet op hun superbe BIB-Quiz100. Wat ze wel vragen kom je enkel te weten als je op vrijdagavond 22 mei naar hun vierde quiz komt.  Ze presenteren je 100 vragen over alle mogelijke onderwerpen. Sommige vragen zijn aartsmoeilijk, andere dan weer weggevers. Enkele vragen zullen op het puntje van je tong blijven liggen en anderen zullen de bekende ‘ah ja’ kreet uitlokken. Ze garanderen je een vleugje suspens, een pak wijsheid maar vooral een leuke en plezante wedstrijd.  Want deelnemen is belangrijker dan winnen, al winnen we natuurlijk wel liefst….

Bibliotheek Deinze DSC_3490

Deelnameprijs is 16 euro per tafel en je mag met 4 een tafel delen. Iedereen krijgt een prijs en de winst gaat naar de werking van Oxfam Wereldwinkel Deinze.  Ook nu weer is deze gezellige avond een samenwerking tussen de Wereldwinkel, de Stedelijke Bibliotheek en Yves Van Durme. Deze laatste is ook hun charmante gastheer. Plaats van afspraak is de kelder van de bibliotheek op de Markt te Deinze. Deze is niet zo groot, de plaatsen zijn dan ook beperkt.

Inschrijven op voorhand is dus een aanrader. Dit kan op 09/3819560 of via [email protected]. Extra informatie in de Wereldwinkel  (Gespuirestraat 31) de bibliotheek of [email protected]. Ze beginnen om 20 uur en gaan er prat op dat we op een mooi uur afsluiten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...