Leiepoort Campus Sint-Vincentius festival

Maandag 4 mei wordt de speelplaats van Leiepoort Campus Sint-Vincentius omgetoverd tot een waar festivalterrein. Van 12u tot 15u50 treden drie groepen en een dj op.  De bands zijn The FishHooks, Safi & Spreej en Freaquency.  De dj is een leerling van de school, DJ Lode.  Enkel leerlingen en leerkrachten van de school kunnen het festival bijwonen.

Leiepoort Campus Sint-Vincentius festival

In het organisatieteam zitten één leerkracht, Vicky Van de Walle en vooral leerlingen.  Deze komen uit de richtingen 6jz2 (Jonathan Yde, Thomas Van Quaethem, Louiza Geiregat, Tibo Fourneau, Delphine De Paepe, Jasmine Duroi, Febe Temmerman en Illyanna Roaen) en 6itn (Jelle De Smedt en Kevin Denys).  De leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor de organisatie van deze dag. Ze maakten de affiches, ze tekenden het plan van het festivalterrein uit, ze zorgen voor spijs en drank, …

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...