JCI Deinze en Leiestreek breit vervolg aan de Tuttenboom

Tijdens de eerste geslaagde editie vorig jaar kwamen ongeveer 30 kindjes tussen 2 en 5 jaar hun tutje in de boom hangen. JCI Deinze & Leiestreek organiseert in samenwerking met de stad Deinze opnieuw een Tuttenboomdag.

De Tuttenboomdag van JCI Deinze & Leiestreek gaat door op zondagmiddag 31 mei 2015 van 14u00 tot 18u00 in het Kaandelpark (Mouterijdreef) te Deinze.

JCI Deinze en Leiestreek wil ouders bewust maken van de negatieve gevolgen die te lang tutteren kan veroorzaken. Zo is er onder meer een verhoogd risico op spraakproblemen en vervorming van gebit -en kaakstand. Met de Tuttenboom wil JCI Deinze & Leiestreek kleine kinderen helpen om op een positieve manier afscheid te nemen van hun tut.

Ook dit jaar zal er opnieuw heel wat te beleven vallen.  Zo zal er onder meer een ballonnenclown aanwezig zijn, een dansworkshop verzorgd door dansschool Leiedal, een schminkstand, een tekenhoek en een springkasteel. Deze editie organiseren wij ook een tombola. Daarnaast zal er een tandarts aanwezig zijn die een workshop‘tanden poetsen’ zal geven en een logopedist die meer info zal verschaffen over de negatieve gevolgen van te lang tutteren.

Met deze editie steunen wij ook de organisatie Moeders voor Moeders. JCI Deinze & Leiestreek doet hiervoor een warme oproep om bruikbare oude spullen mee te brengen naar de Tuttenboomdag. Zaken zoals schoolgerief, kinderkleding (t.e.m. 14 jaar), bed -en badlinnen en niet-bederfbaar voedsel zijn zeker welkom.

Meer informatie vindt u op www.tuttenboom.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...