Minivoetbaltornooi VeerBootCup

Op zaterdag 23 mei organiseert BuBao De Veerboot in de Volhardingslaan 5 in Deinze de eerste editie van de VeerbootCup. Dit is een minivoetbaltoernooi van 4 tegen 4 ten voordele van BuBao de Veerboot in Astene. Op BuBao de Veerboot begeleidt men kinderen met gedragsproblemen, sociaal-emotionele problemen en autisme.

Minivoetbaltornooi VeerBootCupDe special guest is zangeres Martine Live die er de ambiance zal inbrengen, er is ook kinderanimatie voorzien. Om in te schrijven mail naar [email protected], inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro + 10 euro waarborg.

De winnaars van het tournooi mogen een mooi bierassortiment in ontvangst nemen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...