“Teaser” brengt muziek en kunst in al zijn vormen samen. Misfit vzw

Op vrijdagavond 29 mei 2015 zal Misfit VZW neerstrijken in Deinze om er een samenwerking aan te gaan met JC Brieljant. Misfit wil meer creativiteit in Deinze, en vond met JC Brieljant daarvoor de ideale partner. De avond zal in thema staan van het samenbrengen van muziek en kunst in al zijn vormen.

Affiche - “Teaser” brengt muziek en kunst in al zijn vormen samen. Misfit vzwDit doen ze door bewust te kiezen voor een toegankelijke line up met “Faces On TV” (finalisten Studio Brussel-wedstrijd ‘De Nieuwe Lichting’ 2014, voorprogramma Balthazar,…) die op dit moment hoge ogen gooien met hun single “Run Against The Stream”. Ook “Felix Pallas” (Finalist De Nieuwe Lichting 2015) zal aanwezig zijn!

Naast een  kwalitatief muziekaanbod, wil het oog ook wat! Vanuit die motivatie zal voor het evenement, de centrale muur in de concertruimte van JC Brieljant bewerkt worden door illustratrice Flore Deman. Naast het beschilderen van de muur, zal zij ook deelnemen aan de expo die in de bovenruimte van Brieljant zal doorgaan. Naast Flore Deman, zullen daar ook Simon Verheylesonne en Liesbet Vanessche exposeren. Met deze teaser wil Misfit het Deinse publiek al warm maken voor een samenwerking tussen Misfit, Street Art Belgium en stad Deinze dat er nog voor het einde van 2015 zit aan te komen.

Meer info kan hier gevonden worden https://www.facebook.com/events/1440820676214594/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...