Bezoek nieuw stadhuis Deinze Leiespiegel

De bouw van dienstencentrum Leiespiegel zit goed op schema. Omdat de ruwbouw intussen afgerond is, wil Stad Deinze het gebouw een eerste maal openstellen.

dienstencentrum Leiespiegel

Op zondag 10 mei is iedereen welkom tussen 14 en 18 u. voor een eerste verkenning van het gebouw (locatie: aan de oevers van de Leie, het gebouw strekt zich uit over een gedeelte van het Rheinbachplein en de Lucien Matthyslaan). Je kan er een niet-begeleide wandeling maken door het gebouw langs een afgebakend parcours, van de kelder tot de vierde verdieping. Er wordt afgesloten met een drankje.

Opgelet: het gaat om een werf met nogal wat niveauverschillen. De werf is bijgevolg niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, mensen met een fysieke beperking en mensen met buggy’s. Liften worden pas in een later stadium geïnstalleerd.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...