3° Golden River Cruising was een succes!

Voor de 3° maal was het op de markt te Deinze, het event Golden River Cruising. Een samenkomst van oldtimers, muscle cars, hot rods, lowriders, leadsleds, air cooled cars, Harley’s, pick up’s , Van’s, American Trucks, enz… alles wat blinkt onder een stralende zon.

De opkomst was een pak meer dan wat de organisatoren hadden gehoopt. Meer dan 100 extra voertuigen in vergelijking met vorig jaar! In totaal werden meer dan 420 voertuigen ingeschreven. Het was dan na de rondrit in de namiddag dan ook koppen lopen op de markt, en zoeken naar een terrasplaatsje.

Geniet mee van de wagens in ons facebook album.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...