Fietskoerier ViaVelo – snel, efficiënt en duurzaam

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing voor je pakketten op te halen en/of te leveren? Wil je op een originele manier je vrienden verrassen met een attentie? Een relatiegeschenk laten leveren? Of werk je liever door ipv de file te trotseren om een aangetekend schrijven te versturen? Of zoek je mobiele ondersteuning bij events?

Fietskoerier ViaVelo

Fietskoerier ViaVélo bezorgt uw pakketten tot 150 kg door weer en wind in Deinze en omstreken.

Verder staat  ViaVelo ook  voor: Een snelle en betrouwbare service. Een persoonlijke aanpak, flexibel en open-minded. 100 procent milieuvriendelijk en CO2 neutraal. Duurzame distributie en kostenbesparend

Samenwerken met fietskoerier ViaVélo biedt tal van voordelen.  Bezoek de website viavelo.be en laat je overtuigen om in zee te gaan met deze efficiënte en  vooruitstrevende onderneming.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...