Kortweg Cycling Travel zet Deinze op de kaart met Esso Best of Belgium Cycle Tour

Esso start op 8 juni (tot 30.9.2015) een grote campagne gericht op wielertoeristen. Als sponsor van de Koninklijke Wielrijdersbond en het Belgian Cycling Team, biedt Esso vijf unieke fietsroutes (met aparte lussen met verschillende moeilijkheidsgraad) in België aan.

Esso_Best_of_Belgium_Cycle_Tour

Aan de routes is telkens een ambassadeur gekoppeld.  Zo ontlenen Johan Museeuw, Sofie De Vuyst, Jolien D’hoore, Peter Van Petegem en Ludo Dierckxsens hun naam aan een route, die via Strava kan gedownload worden. Inschrijven gebeurt online, hoe meer routes men rijdt, hoe hoger de kans op het winnen van mooie prijzen: http://www.esso.be/bestofbelgium/nl

Kortweg Cycling Travel, de logistieke partner voor wielerstages en fietsreizen uit Deinze,  is door DDB Londen, het reclamebureau van Exxon Mobil, verzocht om de routes te ontwikkelen en te zorgen voor visuele ondersteuning, samen met de ambassadeurs. Kortweg Cycling Travel is gekend voor kwalitatieve omkadering van fietsreizen, creëren van fietsroutes, fietsincentives en fietstransport.

Ook Deinze, de thuisbasis van Kortweg Cycling Travel, is mee geïntegreerd in de route van de Leiestreek.  Sofie De Vuyst, eliterenster bij Zannata Ladies Team (zie beeld) , is ambassadeur van deze route.  Kortweg Cycling Travel hoopt op deze manier een steentje bij te dragen tot de bekendheid van Deinze als mooie, fietsvriendelijke stad.  Ook voor de sportieve fietser.

Informatie: www.kortweg.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...