Braderie à la española in Deinze

Naar jaarlijkse gewoonte gaat in juni terug de braderie door in de winkelstraten van Deinze, dit jaar is het thema “à la Española” en worden we ondergedompeld in spaanse sfeer tijdens het winkelen, Braderie à la Española.

braderie Deinze 2015

De braderie start op woensdag 17 juni en loopt tot zaterdag 20 juni. De deelnemende handelszaken zetten hun beste beentje voor om er een gezellige bruisende 4-daagse van te maken. Op zaterdag 20 juni zullen alle winkels doorlopend open zijn van 9u30 tot 18u.

Er worden verschillende tentjes en kraampjes geplaatst om de braderie een gezellige en warme uitstraling te geven. Dit met de nodige tapas en spaanse dansen!

Alle info en up to date info kan je terug vinden op hun facebook pagina – https://www.facebook.com/WinkeleninDeinze

Dit vind je misschien ook leuk...