Volleybalspelers/speelsters gezocht! #vobog

Een recreatieve volleybalploeg (aangesloten bij GSF) uit Deinze zoekt volleybalspelers en -speelsters. Ze trainen wekelijks op woensdagavond van 18u30 tot 20u in het VTI te Deinze. In juni en augustus trainen ze op woensdag op de beachvolleybalterreinen in de Brielmeersen.

Vogym sfeerfoto

Alsook spelen ze met een heren, dames en gemengde ploeg in de recreatieve Vobog competitie van Oost-Vlaanderen. Voor hun damesploeg zijn ze nog op zoek naar enkele speelsters. Zij spelen hun thuismatchen op zondagmorgen. Voor hun gemengde ploeg zoeken ze nog enkele heren. Zij spelen hun thuismatchen op maandagavond. Ook mensen die zin hebben om enkel wekelijks te trainen zijn van harte welkom! Interesse of meer info: mail naar [email protected]!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...