Mobiliteitsplan stad Deinze #mpdeinze

Vorig jaar in juni nodigde stad Deinze iedereen uit op twee druk bijgewoonde participatiemomenten om van ideeën te wisselen: ideeën die aan de basis liggen van het nieuwe mobiliteitsplan voor groot Deinze.

presentatie_mpDeinze

Ondertussen werden knelpunten in kaart gebracht, telgegevens geanalyseerd en scenario’s uitgewerkt.

Woensdagavond gaat terug het vervolg door van dit infomoment in de Brielpoort, vanaf 20u proberen wij via ons twitter kanaal “live verslag” uit te brengen. Wil je mee twitteren over mobiliteit in Deinze gebruik de hashtags #mpdeinze #deinze

Het mag gezegd worden, de stadsvernieuwingsprojecten maken onze stad aantrekkelijk en dynamisch. Stad Deinze mikt op een vernieuwende mobiliteit. Een stad waarin het vanzelfsprekend wordt om te stappen, te fietsen, te spelen, te slapen, te werken, te winkelen, te wonen, te studeren, te rijden… Een uitdaging die ze samen met de inwoners aangaan.

Inschrijvingen voor deze avond zijn reeds afgesloten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...