Palm Parkies Deinze 2015, 7 x sfeer en muziek in de stad!

Na 13 jaar heeft Palm Parkies terecht een mooie plaats ingenomen op de zomerse agenda van Deinze. Palm Parkies is moeilijk te vatten in enkele woorden maar het evenement is dichtbij, familiaal, eigenzinnig, gratis, groen, … kortom: de ideale gelegenheid om met vrienden, familie en buren een heerlijke zomeravond te beleven!

Palm Parkies

In Deinze zijn ze ondertussen toe aan de veertiende editie, ze hopen uiteraard dat het Kaandelpark op woensdag weer zal vollopen met muziekliefhebbers. Ook dit jaar wordt het weer genieten van een ijzersterk programma. Onder meer Prachtig Nieuw Lief met Kris De Bruyne, Barbara Dex, Leki en Wouter Berlaen, Level Six met Jo Hens en Laura Tesoro, Niels Destadsbader, Mr. Polska en Grand Hammond komen naar Deinze.

Net als de vorige jaren is er niet alleen steengoede muziek, maar worden er ook lekkere en zachtgeprijsde drankjes en zalige snacks voorzien. De uitgebreide bierkaart omvat de traditierijke bieren van Palm. Dit jaar zijn er maar liefst zes bieren op tap te verkrijgen. Aan de Martinibar vind je dan weer heerlijk verfrissende zomercocktails zoals de Mojito. Natuurlijk is er ook een groot frisdrankenassortiment voorzien.

Dankzij de steun van het stadsbestuur en de sponsors blijft dit zomerfeest volledig gratis.

De Palm Parkies starten in Deinze op woensdag 8 juli en sluiten het spetterende zomerprogramma af op 19 augustus. 

www.palmparkies.net – www.facebook.com/PALMPARKIESDEINZE – www.twitter.com/PALMPARKIES

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...