AppliTek nieuwe shirtsponsor KMSK DEINZE

AppliTek wordt één van de nieuwe shirtsponsors van de A-kern van KMSK. Tot deze overeenkomst kwamen gedelegeerd bestuurder van AppliTek NV, David Laurier & de Voorzitter van KMSK Deinze, Denijs Van De Weghe op 3 juli 2015.

“Toen het nog onzeker was dat Deinze ging overgaan naar 2de klasse, heb ik beloofd aan Denijs, indien Deinze daadwerkelijk zou overgaan naar 2de, AppliTek dan een grote sponsor zou worden van het ambitieuze KMSK Deinze, welnu, belofte maakt schuld…, aldus David Laurier”

david denijs KMSK Deinze

Een lokale ploeg als KMSK Deinze sponsoren met AppliTek heeft op het eerste zicht weinig nut, gezien onze producten voor 98% buiten België worden geïnstalleerd, maar gezien het feit dat ik een Deinzenaar ben, en al jaren de club genegen ben, vind ik de ondersteuning van een club met een duidelijke visie en “droom”, passen in de visie van ons bedrijf AppliTek. Net als KMSK Deinze wil ons bedrijf AppliTek ook altijd winnen en hebben we een duidelijke droom voor ogen.

AppliTek is gespecialiseerd in meetapparatuur voor milieu-en productieprocessen, en heeft verkoopskanalen in 120 landen. Er werken voornamelijk chemici en ingenieurs electronica en electro-mechanica.

AppliTek is tevens shirtsponsor van de A-kern van Zeveren Sportief en sponsort tevens KFC Sparta Petegem.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...