Boekenverkoop bibliotheek Deinze op 29 en 30 augustus

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus verkoopt de bibliotheek van Deinze de verouderde en beschadigde boeken uit de collectie aan voordelige prijzen. Zaterdagvoormiddag wordt er heel wat volk verwacht, maar ook zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag zijn er nog koopjes te vinden in de bibliotheekkelder (toegang via de Markt). Bij wijze van proefproject worden dit jaar oudere jaargangen van tijdschriften aangeboden.

Bibliotheek Deinze DSC_3490

Alle verouderde en beschadigde bibliotheekboeken worden regelmatig afgevoerd. Op die manier kan de bibliotheek een aantrekkelijke en actuele collectie blijven aanbieden. Dit jaar is iedereen welkom op zaterdag 29 augustus (10 tot 16 u.) en zondag 30 augustus (10 tot 12 u.) in de kelder van de bibliotheek (toegang via de Markt) om te komen snuisteren in de afgevoerde boeken. Zaterdagvoormiddag wordt er zoals vorige jaren veel volk verwacht.

De gewone boeken kosten op zaterdag 1 euro per boek, 2 euro voor 3 boeken en 5 euro voor 10 boeken. Woordenboeken en naslagwerken worden verkocht aan 10 euro per deel. Encyclopedieën worden enkel als geheel verkocht, aan 2 euro per deel.

Op zondag kosten alle boeken een halve euro per stuk. Woordenboeken en naslagwerken kosten dan 5 euro per deel en encyclopedieën worden enkel als geheel verkocht aan 1 euro per deel.

Dit jaar worden bij wijze van proefproject ook oudere jaargangen van tijdschriften aangeboden. Een jaargang (min. 10 nummers) kost op zaterdag 2 euro, op zondag 1 euro. Stripliefhebbers moeten zeker eens langskomen, er zijn immers heel wat jeugdstrips afgevoerd.

Info: Stedelijke bibliotheek, Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze
09 381 95 60 – [email protected] – www.bibliotheekdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...