Europese nacht van de vleermuis Natuurpunt Deinze Zulte

Op vrijdagavond 28 augustus 2015 wordt, na de vorige succeseditie in het kasteel van Ooidonk, opnieuw aangeknoopt met de Europese Nacht van de Vleermuis. Dit jaar werd als decor daartoe gekozen voor het park rond het Ontmoetingscentrum te Olsene.

Vleermuizen natuurpunt IMG_4955

Met zijn oudere bomen, grote gebouwen en omliggend water is het park een uitgelezen plaats om vleermuizen zoals de gewone Dwergvleermuis of Watervleermuis op te kunnen sporen. Gewapend met batdetectoren nemen enkele natuurgidsen vanaf de schemering verschillende groepen mee op sleeptouw in een spannende zoektocht naar deze bijzondere zoogdiertjes. Er is ook een wandeling voorzien voor onze allerkleinste vleermuisjagertjes! Georganiseerd door Natuurpunt Deinze-Zulte i.s.m. JNM en de vleermuizenwerkgroep.

Wanneer? Vrijdagavond 28 augustus 2015 vanaf 20u
Waar? Ontmoetingscentrum Olsene – Kerkstraat 36, 9870 Zulte (Olsene)
Inschrijven? Niet verplicht – gratis voor iedereen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...