Cocktail workshop voor vrouwen @ Souplex

Drink je graag cocktails en ben je op zoek naar een leuke uitstap met vriendinnen? Souplex biedt namelijk op donderdag 1 oktober een cocktailworkshop aan waarbij Reinout, dé man achter Cocktails at your place, je een waaier aan cocktails laat maken en proeven.

reinout2 gesneden Souplex Deinze

Na het volgen van deze cocktailworkshop mag je je met recht en reden cocktailprinses noemen. Je zal vriend en vijand verbazen met je kunde en overladen worden met complimentjes over je lekkere cocktailcreaties. De prijs voor de workshop bedraagt 25 euro per persoon. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur en de workshop start stipt om 20.00 uur.

Je kan je per 4 inschrijven voor deze gezellige, leerrijke avond via deze link: http://goo.gl/forms/QUpQQ1eOgq

Waarom 4? Omdat alle cocktails immers per 4 worden bereid en uiteraard… ook onder 4 worden verdeeld. Bovendien bestaat Reinouts grootste schrik eruit dat er te weinig drank zou zijn, vandaar dat hij deze strenge regel hanteert 😉

Maak je alvast klaar voor een avondje shaken, proeven, lachen en genieten. Ladies only!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...