De Speelvogel heropent met een grote, nieuwe winkel.

Dé speelgoedwinkel vol fantasie voor Deinze en ruime regio. 20 augustus was een nieuwe lokale feestdag voor kinderen in Deinze en ruime regio. Die dag opende de nieuwe winkel van de Speelvogel haar deuren in Driespoort Shopping Deinze.  Welkom in de wereld van fantasie, dromen en verbazing!

De Speelvogel Driespoort

Naast de onlineverkoop en de winkel in Aalst was het noodzakelijk de winkel in Deinze te vergroten. In Driespoort Shopping Deinze vonden zaakvoerder Peter Vannerom en Myriam Mynsberge alle troeven voor expansie: een groot pand, strategische ligging aan een hoofdtoegangsweg van Deinze, in de buurt van scholen, toegankelijk voor buggy’s en rolstoelpatiënten, dichtbij het station en veel parkeerruimte.

Binnenrijden via de E17 in Deinze, is dus voortaan binnen rijden in Speelgoedstad!
De locatie in Driespoort Shopping Deinze is groot genoeg om de volledige logistiek van online verkoop te integreren. Deze ruimte was absoluut nodig om te kunnen voldoen aan de stijgende vraag van verkoop op afstand en de belofte van snelle levering. Ook voor het aanbod van geboorte- en wenslijsten is ruimte cruciaal.

De Speelvogel verkoopt méér dan alleen speelgoed
Wij grote mensen staan er misschien niet bij stil, maar het belang van spelen voor kinderen kan nauwelijks overschat worden. Gewoon ontspannen plezier hebben. Zich verkleden. Torens bouwen. Met loopfietsjes rijden of met de handpop zich voordoen als iemand anders.
De Speelvogel is zoveel meer dan een leverancier van het fysisch speelgoed alleen. Het is vooral een fantastische leefwereld voor kinderen. Een cocon van fantasie. De Speelvogel is hierbij ook een leverancier van geluk, emotie en zelfontplooiing.

Beleven en ontdekken
Je komt ogen te kort in de Speelvogel. Pure verwennerij. Het aanbod is breed, creatief, up to date, ludiek, duurzaam en alles wordt steeds met gepast advies voorgesteld. De Haba knikkerbaan en de Brio treinbaan worden opnieuw in de winkel geïntegreerd. Er komt een zeer ruim aanbod van loopfietsjes, poppen, houten speelgoed en zoveel meer. De integratie van de shop in shop van het speelgoedmerk Haba zijn al even uniek in Vlaanderen als de Sylvanian Familie. Een zotte bende ontsnapte bosdieren die af en toe in hun huisje leeft dat in de Speelvogel staat!
En uiteraard blijven ridders en prinsessen het populair, maar het ruime aanbod verkleedkleren laat kinderen nog verder wegdromen!

Kleine grote kinderen
De Speelvogel biedt een ruim assortiment aan gezelschapsspelen. Ook voor volwassenen. Het is een heuse (en gezonde) trend tegenwoordig van (jong) volwassenen die kubben of andere interactieve spellen verkiezen boven een avondje TV kijken.
Ook nieuw bij de Speelvogel zijn de ‘Wonderwall’ magneetborden. Deze magneetborden met designallures kunnen passen in een kinderkamer, maar veel ontwerpen misstaan niet in een leefruimte voor volwassenen of een werkruimte of wachtruimte. Ideaal trouwens om leuke wenskaartjes op te hangen. Nog een assortiment dat veel zal verruimen in de Speelvogel.

Terug naar (de) school (van toen)
In een grote expo-hoeketalage met foto’s en mooie oude stukken speelgoed van Torck, willen Peter en Myriam de historische banden met Deinze als speelgoedstad nieuw leven inblazen. Katrien Lingier en Peter van Veirdegem, die een unieke Europese collectie Torck trapauto’s verzamelden, helpen mee dit erfgoed van stad Deinze te integreren in de winkel. Zowel jong als oud zal genieten van deze sublieme combinatie van oude stukken speelgoed, afgewisseld met nieuw, duurzaam en verantwoord speelgoed. Het eerste thema van de expo-hoeketalage wordt ‘terug naar school’. Het nieuwe assortiment aan boekentasjes, brooddozen en drankflessen zullen ‘de school van toen’ nog sublimeren.

Vanaf nu 1 adres: Gaversesteenweg 81, 9800 Deinze

Meer info over hun aanbod kan je hier op hun website vinden

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...