Terug een prachtige dag voor De Torenbuurt

Op zaterdag 22 augustus was er terug het zomers buurtfeest in de Torenbuurt, de wijk rond de watertoren in Petegem aan de leie. De ganse dag was ook de zon weer zeer uitdrukkelijk aanwezig. Een schare medewerkers, een dertigtal in totaal – en dit jaar ook heel herkenbaar door hun nieuwe goudgele t-shirts – zorgden voor een gevarieerd programma.

’s Middags werd gestart met een zeer uitgebreid dessertbuffet, met heel wat taarten door buren en vrijwilligers gebakken en gratis aangeboden aan de wijkbewoners. Daarna volgden enkele namiddagactiviteiten ‘raku’-potten bakken met Albert Van Poucke en Paul Careel, yoga-sessies voor jong en oud, door Florence Demarey, graveerstand van en door de politie en fietsennazicht door Cyclo-Gino, kinderanimatie met springkasteel –schminkstand en knutselhoek, rad van fortuin, …

Rode draad doorheen de namiddag was een fotozoektocht in en rond de wijk, met als hoofdprijs een helikoptervlucht voor drie personen. Om 18u werden ook heel wat ballonnen de lucht ingestuurd, voor een wedstrijd die vorige zomer zelfs tot in Denemarken leidde!

Genietend van een schitterende zomerzon, werd de zomerse familiedag besloten met een gezellig samenzijn op het pleintje achter de watertoren, met frietjes, drank en vele verhalen….De Torenbuurt leeft, dat staat vast! Het wordt alweer uitkijken naar een van de volgende bijeenkomsten. Wie erbij was, heeft in elk geval genoten van deze familiedag. Proficiat alvast aan het ganse team medewerkers , dat zorgde voor de realisatie van deze mooie dag.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...