Schotse dagen 2015 kasteel Ooidonk

Dit weekend zijn er terug de Schotse dagen rond Ooidonk kasteel, het hopelijk prachtige weer zal terug een massa bezoekers lokken naar het kasteel domein van Ooidonk. Het evenement zal het domein terug omtoveren tot een schotse vestiging met tal van activiteiten.

Kasteel_Ooidonk_DSC_1514

Elke bezoeker zal zijn gading vinden in het ruime aanbod van activiteiten.
Alternative Highland Games, Greta Green, kunst en cultuur, fototentoonstelling en schotse uitvindingen, vliegvissen, en tal van andere activiteiten… wat we natuurlijk niet mogen vergeten de Town Criers Award het belgisch kampioenschap voor bellemannen.

Belangrijk om te vermelden, dit alles wordt georganiseerd voor een goed doel. De opbrengst van dit evenement gaat naar het bouwen van een “verzorgingswoning en begeleid wonen complex” voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH).

De Schotse Dagen 2015 gaan door aan het Kasteel Ooidonk in Bachte-Maria-Leerne nabij Deinze. Je kan er zaterdag 29 augustus terecht van 10 tot 20 uur en op zondag 30 augustus van 10 tot 18 uur.
De toegangsprijs voor volwassenen is 8 euro. Kinderen (tot 12 jaar) zijn gratis. Ook andersvaliden mogen gratis genieten van de Schotse Dagen.

Meer informatie: http://www.schotsedagen.be/ – http://www.whiskywithfriends.be/persvoorstelling-schotse-dagen-2015/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...