100ste werkneemster voor GreenHouse Deinze

GreenHouse dienstencheques heeft vorige maand haar 100ste werknemer van kantoor Deinze in dienst genomen. Jeannique Cocquyt is erg blij met haar job als huishoudhulp en werd meteen verwelkomd door CEO Philip Nichelson.

GreenHouse

GreenHouse dienstencheques is een gevestigde waarde op de arbeidsmarkt en wil haar rol als voortrekker blijven waarmaken. Het evolueerde tot een professioneel gerunde onderneming, die vandaag bijna 3.000 werknemers en 30 kantoren telt. Het beleid concentreert zich op drie werven: kwaliteit van de dienstverlening, een perfecte administratie en een persoonsgerichte communicatie.

Ook in regio Deinze wordt het succes alsmaar groter, met momenteel 100 actieve werknemers in maar liefst 850 gezinnen. Kantoorverantwoordelijke Sophia Van Renterghem en CEO Philip Nichelson zijn heel tevreden met de snelle groei sinds de opening van het kantoor in 2011. Uiteraard zijn nieuwe klanten en medewerkers van harte welkom bij GreenHouse dienstencheques.

GreenHouse Deinze, Markt 12, 9800 Deinze, Tel. 09 386 51 86, www.greenhouse-vlaanderen.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...