Deinse handelaars verwennen klanten op nationale shoppingdag

De Deinse handelaars verwennen hun klanten op zondag 4 oktober. Dan doet Deinze voor de eerste keer mee aan de nationale shoppingdag. Er zal heel wat gratis animatie zijn, de blikvanger wordt een 250 meter lange catwalk op de Markt. Op de nationale shoppingdag zijn er 64 winkels open in Deinze, een overzicht vind je op www.sundayshopday.be.

Modeshow markt 2013

Op zondag 4 oktober slaan het stadsbestuur van Deinze, de handelaars en de Opperdekenij de handen in elkaar om iedereen een onvergetelijke shopdag te bezorgen. Meer dan vijftig handelaars verwennen hun klanten met kortingen, gadgets en drankjes. Op het Sint-Poppoplein kan je flaneren in het kunstenaarsdorp en genieten van het vakmanschap van de plaatselijke kunstenaars. De ludieke fanfare Vooruit met de kuit brengt ambiance in de winkelstraten.

Langste catwalk in Deinze
De blikvanger die dag wordt ongetwijfeld de catwalk van maar liefst 250 meter op de Markt. Vanaf het midden van de Markt tot aan de fontein zal een rode loper liggen, waar 19 handelszaken verschillende outfits zullen tonen. Geen mannequins, maar wel het gewone publiek zal op deze rode loper te zien zijn. Ongetwijfeld zal je vrienden of kennissen zien, die je als volleerde modellen de laatste modetrends zullen demonstreren. De modeshow start om 14.30 u. en zal ook bij regenweer doorgaan. Op het gezellig ingerichte champagneplein kan je meezingen met covergroep Out of Service, de muzikanten nemen je mee in het ruime aanbod van muziek door de jaren heen.

De lijst en de openingsuren van de deelnemende handelszaken vind je op www.sundayshopday.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...