Driespoort Shopping Deinze kondigt mode partner aan: Molders Schoenen en Mode

Driespoort Shopping Deinze bouwt duurzaam verder aan een stevig en gevarieerd aanbod op de site. Naast Albert Heijn, Atita, de Speelvogel, Interieur Van Kerkhove, Action en Grand Café Driespoort komt nu Molders Schoenen en Mode het aanbod versterken. Het pallet aan winkels wordt steeds kleurrijker. Letterlijk.

Molders Driespoort Deinze

Molders: stapt in stijl van het Waasland naar de Leiestreek
De familie Molders is al ruim 30 jaar een referentie voor schoenen én kledij in Sint-Pauwels in het Waasland, met een stijlvolle winkel van 1.700m². De kennis en ervaring wordt nu doorgezet naar de Leiestreek in Deinze. Op de nieuwe site van Driespoort Shopping Deinze, gelegen op een strategische toplocatie dichtbij de afrit van de E17, het station en het centrum van Deinze, wordt een tweede grote winkel geopend.

Molders Schoenen – Mode – Sport wordt een grote one-stop-shop
Op meer dan 1.450m² winkelruimte in complex B van Driespoort Shopping Deinze zullen Geoffrey en Véronique Molders een stijlvolle belevingswinkel uitbouwen voor iedereen die van haalbare én mooie mode houdt. Er zal ook een aanbod van iets exclusievere merken zijn. ‘Het voordeel van een grote winkel is dat zowel de schoenen, als de kledij en ook vrije tijdskledij ruim geëtaleerd kunnen worden en dat klanten direct een zeer goed overzicht hebben van de mogelijke combinaties’, zegt Geoffrey. ‘Er zullen meer dan 100 topmerken aan schoenen en kleding onder één dak worden aangeboden. Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen bij ons perfect terecht. Bovendien kunnen ze hun outfits helemaal af maken door de grote collectie aan handtassen en accessoires. Keuze te over dus!’.

Merken voor ieder wat wils
Molders zal met meer dan 1.000 modellen dames-, heren- en kinderschoenen en trendy kleding heel wat shopplezier kunnen bieden. Merken zoals Guess, Van Bommel, Scapa, River Woods, Nero Giardini, Nike, Converse, Vans, …. behoren tot het standaard aanbod. Maar voor Molders gaat mode ook samen met comfort en daarom bieden ze ook Mephisto, Gabor, Ecco, ….. aan.
Zus Véronique licht verder toe: ‘de ruime winkel in Driespoort Schopping Deinze zal met stijl en warmte ingericht worden zodat klanten er zich snel thuis zullen voelen. De ruimte en de hoogte van het pand bieden exclusieve mogelijkheden voor belevingsruimtes, shop-in-shop’s, zit- en kinderruimtes. Geheel in de stijl van het volledige complex Driespoort Shopping Deinze – authentiek en transparant – zal Molders ingericht worden. En we hebben ook een goed uitgebouwde online shop’.

Opening midden februari 2016
Projectontwikkelaar Driespoort Shopping Deinze is verheugd met de komst van Molders. ‘Het is een kwaliteitsspeler met veel kennis over de sector, doorgegeven van generatie op generatie’, zegt Hendrik De Keukeleire. Van bij de eerste gesprekken voelden we duidelijk aan dat de familie Molders op een zeer nuchtere manier en met veel kennis van zaken de mogelijkheden van de site doorzag. Niet alleen de topligging, maar ook de ruime parkeermogelijkheden en de combinatie van de collega handelszaken waren een absoluut pluspunt. We kijken – samen met alle Deinzenaren – uit naar de eerste collectie die zal aangeboden worden vanaf midden februari 2016’.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...