Geslaagde 2de editie van de 11km van Deinze

Wat leek op een regenachtige morgen werd toch een warme voormiddag waar de zon soms kwam piepen. Het was de organisatie van de 11km van Deinze gegund om hun 2de loop evenement tot een droog eind te brengen.

11km van Deinze

Met 500 lopers en 1 persoon met rolstoel waren ze vandaag, allemaal aan de start om iedereen en zichzelf te verslaan. Velen starten aan een te hoog tempo en werden later met de hamer getrakteerd om het tempo te laten zakken.

Het parcour liep deze keer door het stadsbos van Jan, dit stond toch te lezen op een 11km plakaat bij de ingang van het stadsbos. Om langs de colruyt de ‘grote’ baan over te steken om een eerste keer de brug van Versele Laga te beklimmen. De mensen die de 7km liepen konden vandaar al terug gaan naar de startplaats aan de Souplex. De mensen die kozen voor de 11km liepen langs Astene Sas om zo terug langs de Karperstraat en Bliekstraat een 2de maal over de brug van Versele Laga te lopen.

Veel volk langs het parcours die de lopers aanmoedigden en motiveerden, aan ‘Bruno’s’ kon je genieten van de gratis pintje, velen gingen toch voor een goeie tijd en lieten het pintje voor wat het was. Een laatste inspanning langs het Baudartiuspark richting Souplex om de finish te halen.

Daar stond Tom De Bie om iedereen muzikaal te ontvangen, Kim Dervan deelnemer van Belgium’s got talent bracht met zijn tovertrucks veel verbaasde blikken op de gezichten aan de finish.

11km van Deinze

Uitslag kan op de facebook pagina van de 11km van Deinze bekeken worden van de kidsrun, 7km en 11km

Bekijk ook ons Facebook album en “TAG” wie je herkend.
Facebook foto album hier

Terug een geslaagd evenement om de Deinzenaars te doen sporten.
Bedankt Jan Claeys, Tom Van Nieuwenhuyse en Daan Boydens. Tot volgend jaar!
Meer info op hun facebookpagina – https://www.facebook.com/elfkmvanDeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...