Werken Brielstraat gestart

De riolerings en wegeniswerken in de Brielstraat, in het deel tussen de Markt en de Lucien Matthyslaan zijn sinds gisteren gestart, en zullen zo’n 3 maanden in beslag nemen.

De Brielstraat krijgt een vernieuwd rioolstelsel, waarbij regenwater en vuilwater gescheiden worden afgevoerd. Nadien wordt het wegdek in uitgewassen beton heraangelegd. De voetpaden zullen afgewerkt worden in dezelfde materialen als op de Markt. De werken starten op maandag 7 september en zullen 3 maanden duren. Nadat de Brielstraat heraangelegd is, starten de omgevingswerken van het dienstencentrum Leiespiegel. Dit zal geen hinder voor het verkeer met zich meebrengen.

werken-brielstraat

Bereikbaarheid
De Brielstraat, tussen de Markt en de Lucien Matthyslaan wordt volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voetgangers zullen wel steeds door kunnen. Fietsers dienen af te stappen.

De garages in de Brielstraat zijn niet bereikbaar. Wie een garage heeft in de Brielstraat, kan gratis parkeren op de parking achter de Carrefour. Hiervoor kan men een toelating afhalen bij de technische dienst, Gentpoortstraat 1, 2e verdieping.

De bewoners van de Mouterijdreef kunnen hun straat inrijden via de parking achter de Carrefour.

Het eerste deel van de Markt, tussen de kerk en de Ramstraat, is enkel bereikbaar via de Tolpoortstraat.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...