Inzamelactie van kinderkledij en pampers voor vluchtelingen

Niemand blijft onbewogen bij de beelden van de ellende van vluchtelingen en hun kinderen. We voelen ons machteloos ten aanzien van zo’n grote crisis.

Toch kunnen ook wij helpen. Daarom organiseren De Reuzenvrienden een extra inzamelactie voor kinderkledij en pampers. De inzameling vindt plaats nu zondag 27 september van 9 tot 14 uur in zaal Martinus (Kortrijksesteenweg 86). Het ingezamelde materiaal wordt daarna meteen naar verschillende opvangcentra gebracht.

inzamelactie

Initiatiefnemer en drijvende kracht achter De Reuzenvrienden is Deins schepen van Jeugd, Cultuur en Participatie Rutger De Reu. “De Reuzenvrienden organiseren al enkele jaren een speelgoedinzamelactie voor kansarme kinderen in Vlaanderen. De foto van het verdronken kindje Aylan heeft ons echter zo geraakt, dat we dit jaar een extra actie organiseren voor kinderen van vluchtelingen. Iedere Deinzenaar die kinderkledij en pampers wil schenken, is van harte welkom op zondag 27 september in de voormiddag in zaal Martinus.” aldus de schepen.

Meer info: Rutger De Reu, 0473/56.45.48

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...