Voetbaltornooi tussen de Deinse rusthuizen

Donderdag 10 september 2015 was het zover: de rusthuizen van Deinze speelden in de tuin van organisator wzc Sint-Jozef een heus voetbaltornooi voor senioren. Enkele van de spelers hebben al ruim 90 levensjaren achter de rug maar dat deerde hen niet om vol overgave voor de overwinning te gaan. De regels van dit seniorenvoetbal waren ietwat anders dan de normale voetbalregels: zo mocht er niet gelopen worden en mochten er geen fouten gemaakt worden.

De talrijke supporters, de fantastische scheidsrechter, de muzikale begeleiding en de sfeer die gecreëerd werd door het team van Kine, Ergo en Animatie zorgden voor een heerlijke – blessurevrije – voetbalnamiddag.

In een spannende finale trokken de bewoners van wzc Sint-Vincentius aan het langste eind; de 2 thuisploegen, De Tieltse Roetjes en de Groene Jozefkes, behaalden respectievelijk de 2e en de 3e plaats. Op de 4e plaats eindigde wzc Onze-Lieve-Vrouw Deinze en zij hebben al beloofd om heel hard te trainen om de wisselbeker volgend jaar mee naar huis te nemen.

De directie en de organisatoren danken iedereen die meegeholpen heeft aan dit mooie initiatief.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...