Wijngilde Donsa organiseert haar eerste Quiz! op vrijdag 25 september 2015

Vrijdag 25 september organiseert Wijngilde Donsa een geweldige Quiz avond. Je wordt ontvangen in Kasteel D’Hulhaege, Karel Picquélaan 140 te 9800 Deinze en ze testen uw kennis van Deinze, actualiteit, sport, geschiedenis, cultuur, en (een beetje) van wijn.

Quiz wijngilde Donza

Ze werken samen met Yves Van Durme, man van vele talenten, waarvan niet de minste ivm het professionele quizmasteren! Deelname kost 20 eur per tafel. Elke tafel herbergt maximaal 5 deelnemers (liefst 4). Elke tafel heeft prijs. Niemand gaat met lege handen huiswaarts 🙂 Eén van de hoofdprijzen is een overnachting voor 4 personen in een Portugese B&B!

Deuren openen om 19u30, de Quiz start om 20u.Inschrijven via hun website : http://www.wijngildedonsa.be/p/inschrijving-quiz.html

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...