Klimaat Roadshow GROEN

Groen Deinze brengt de klimaat roadshow naar Deinze op 19 oktober om 20u. Dit evenement gaat door in buurtcentrum De Rekkelinge om 20u. Als sprekers komen Evita Willaert en Lies Lefevre, beiden parlementsleden voor Groen. Er worden ook lokale Deinse  initiatieven voor gesteld. Toegang is gratis.

Klimaatshow GroenIn november start in Parijs misschien wel de belangrijkste klimaattop ooit. Groen lanceert in aanloop naar die COP21 4 cruciale uitdagingen voor de verschillende beleidsniveaus van ons land: Energie, Mobiliteit, Voeding en Economie. Met deze uitdagingen nodigen we de ministers uit om elk binnen hun beleidsdomein werk te maken van een ambitieus en inspirerend klimaatbeleid dat goed is voor de burgers, verenigingen en bedrijven van dit land. Want in al deze beleidsdomeinen liggen de innovatieve oplossingen al op tafel. De politieke wil en durf om keuzes te maken, daar wachten we op.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...