Opendeurdagen bij tafeltennisclub TTC Palaestra

Tafeltennisclub TTC Palaestra houdt opendeur van dinsdag 13 t.e.m. zaterdag 17 oktober. Er is voor iedereen gelegenheid om vrij te tafeltennissen en/of een training mee te maken onder begeleiding van ervaren trainers alsook het spelen tegen de gloednieuwe tafeltennisrobot van de club.

Ping pong - pexels.com

Concreet:
Di. 13 okt.: 20u-22u: opendeur voor volwassenen (beginners & gevorderden)
Do. 15 okt. 20u – 22u: opendeur voor volwassenen (beginners & gevorderden)
Zat. 17 okt. 9u-10u30: opendeur jeugd van 10-13 jaar
Zat. 17 okt. 10u30-12u: opendeur jeugd van 14-17 jaar

TTC Palaestra werd opgericht in 1947 en is de grootste tafeltennisclub van Deinze en omstreken. De club heeft zowel een jeugd- als een volwassenafdeling, met telkens een opsplitsing tussen recreatieve en competitieve spelers. Vrijetijdsspeler of ambitieuze wedstrijdspeler, voor beide heeft de club een uitgebreid aanbod. De jeugd traint op woensdag & zaterdag, de volwassenen op dinsdag, woensdag en donderdag (in groepen volgens niveau). Er zijn zowel geleide trainingen als momenten van vrij spel, wedstrijden en ‘special nights’ zoals de Family Night, clubkampioenschappen, enz.

Hun stek is de polyvalente zaal naast het zwembad in Sportcomplex Palaestra (Kastanjelaan 35, Deinze). Man en vrouw, jong of oud, iedereen is welkom op hun trainingen voor een vrijblijvende kennismaking met de tafeltennissport!

contactpersonen :
Afdeling jeugd: Claudine Weytens : tel 0486 24 77 68 / [email protected]
Afdeling volw.: Karel Duchatelet : tel 0490 44 60 71 / [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...