Pop-up shooting op toplocatie in Deinze #movemint

Movemint, een Deinse teambuildingorganisatie, start zaterdag 17 oktober met een pop-up shooting in Driespoort Shopping Center. De benedenverdieping van de centrale blok “B” zaler omgetoverd worden in een ware arena, waar er zowel Archery Tag als Lasertag kan gespeeld worden.

Pop-up shooting

Movemint, opgericht begin 2015 als onderdeel van Teamadventure, bood als eerste in België Archery Tag aan en organiseert nog een heleboel andere activiteiten zoals lasershooting, teambuilding games en interactieve tablettochten. De organisatie probeert steeds met innovatieve formules een groot en gevarieerd publiek aan te trekken, waaronder bedrijven, verenigingen en vriendengroepen. Dankzij de pop-up shooting mikt Movemint opnieuw op dat bijzondere aspect en hoopt de organisatie een nog bredere doelgroep te bereiken. “We zijn heel blij dat we dit kunnen aanbieden op zo’n unieke locatie. Dankzij de grote oppervlakte die we kunnen benutten in het Driespoort Shopping Center krijgen we de kans om er iets heel spectaculair van te maken, zowel voor jong als oud”, zegt Daan Boydens, zaakvoerder van Movemint.

Alle dagen open na reservatie. Van 17 oktober tot en met 21 november is de pop-up alle dagen open na reservatie. Een sessie van 45 minuten bedraagt 10 euro per persoon. Aan de inkomhal komt een gezellige bar met gratis snookball, een leuke combinatie van snooker en voetbal. Hier kunnen bezoekers perfect ontspannen na een hevig wedstrijdje Archery Tag of Lasertag. In de week richt Movemint zich vooral op bedrijven, terwijl de organisatie zich in de weekends meer wendt tot kinderen, studenten en particulieren. “De pop-up is bovendien ideaal ter vervanging van bv een sporttraining bij slecht weer”, beaamt Daan Boydens nog als laatste.

Reserveren kan telefonisch op 0475/200.248
Meer info kan je vinden op hun website of facebookpagina
www.movemint.be – www.facebook.com/movemintteambuilding

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...